Niet bekend Feiten over laser ontharing

Gedurende dit 1e consult is er een behandelplan opgesteld met daarin een schatting betreffende dit aantal behandelingen het u dan ook nodig bezit (gemiddeld 6)

Veelal wordt laserontharing via zorgverzekeraars vergoed, belangstelling naar de polisvoorwaarden van de zorgverzekering

Voor sommige aanvullende pakketten die laserepilatie/laserontharen vergoeden gaat het teneinde ons eenmalige vergoeding vanwege een gehele verzekeringsduur .

Bij deze behandelmethode kan zijn het cruciaal het de huid ook niet donkerder is dan een kleur betreffende dit haar of door de zon gebruind kan zijn. Een haren mogen ook niet te fijngebouwd (licht dons), blond, grijs ofwel rossig bestaan.

Dit kan zijn intussen wel overduidelijk dat flitslicht in dit meestal minder doeltreffend kan zijn dan echte lasers zoals de Lightsheer diodelaser vanwege ontharen. Dat betekent dat er beduidend minder behandelingen benodigd bestaan betreffende Lightsheer, vervolgens met flitslicht. Het scheelt natuurlijk ook in een onkosten.

Raadpleeg hiervoor de polis ofwel neem contact op met uw zorgverzekeraar. MediDerm Utrecht is goedgekeurd via alle zorgverzekeraars.

Bij IPL benutten wij een flitslamp teneinde relatief pijnloos een haargroei te ophouden. Voor het harsen, is gewerkt met ons kleverige substantie. Wat harsen en bijzonder effectieve techniek vormt, slechts niet permanent.

Voorafgaande met een behandeling is dit raadzaam 4-6 weken ook niet te epileren, harsen of verschillende ontharingsbehandelingen te ondergaan, omdat de hoofdhaar de geleider van dit laserlicht is, behoren te die haren zo veel geoorloofd aanwezig bestaan in de huid. Scheren ofwel knippen mag immers.

Vlak wegens een treatment wordt het te behandelen gebied geschoren (het kan ook ook thuis verrichten). U krijgt een bijzondere bril op teneinde de ogen te beschermen anti het laserlicht. Vervolgens is er een gel aangebracht om eenvoudiger over een huid te mogen glijden.

Je had wel eens op internet gezocht ofwel er wat aan te verrichten was, doch dacht: dat kan altijd alsnog. Tot ik op ons dag aangaande bezorgde collega’s een vraag kreeg meer info ofwel ik misschien mishandeld werden thuis. Dat was voor mij de druppel. Je weet: meteen ga ik er wat met laten doen om het voorgoed op te lossen.

De via een laser uitgezonden zuivere en zeer sterke lichtstraal wordt via het pigment in het haar geregistreerd en omgezet in warmte en naar dit haarzakje geleid.

We doen het betreffende de IPL techniek. IPL staat wegens Intense Pulsed Light. Door middel betreffende zichtbaar hoog-energetisch gepulseerd gemakkelijk het regelrecht op een huid wordt gericht zal - bijna pijnloos - al die ongewenste lichaamsbeharing definitief verwijderd geraken.

een hoofdharen 24 uur vóór een geplande verzorging immers scheren, zo bestaan de haren dit korst en kan zijn een huid niet meer geïrriteerd door dit scheren

Betreffende laserontharing kunnen we haargroei beduidend verminderen. Bij dames kan overmatige haargroei in het gelaat (hirsutisme ofwel hypertrichose), bij een oksels, bij een bikinilijn en op de benen verwijderd worden, bij mannen de overtollige haargroei op buste, buik, schouders of rug. Laserontharing is dit wordt ook wel permanente ontharing genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *